Hanabi* - ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát
Szikra

"Az igazi erő a kedvességben rejlik. Akik kedvesek másokkal, mindig megtalálják a helyüket az életben."
Murakami Ryu

 
A folytatásban...

M P E R I S H A B L E  ▪  N I G H T

- Melanie és Keith első együttléte majd valamikor, valahogy
- Kaiden tisztázza magában az érzéseit és lép Kiichi felé (maaajd)

Múlt: Gabe elköltözik Sorenhez, további kapcsolatépítés, stb.

---------------------------

ELYSIUM, egy különleges alakulat

- nincs terv -

---------------------------

. : :: ::: STARRY  SKY ::: :: : .

- Valamikor: Adolf és Domi közös ügyön dolgozik és egymás agyára mennek... nincsenek egy hullámhosszon

---------------------------

 ∼ Scarlet † Symphony ∽ 

- nincs folyamatban semmi

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Karakterek
Karakterek : Clayton Miller

Clayton Miller

  2014.05.07. 22:46


 

"Poker face, de a hazugságokat amiket mélyre temettél, most megtalálták, elfutsz, de mindenhol csak vér fog körülvenni, próbálsz elrejtőzni, de a sebek ismét felnyílnak, nem fog tetszeni, de a végén úgyis csak megsebez."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

+ Név  |  Clayton Miller

+ Becenév  |  -

+ Kor  |  Ismeretlen

+ Család  |  A szülei bevetéseken vesztették életüket

+ Családi állapot  |  Egyedülálló

+ Rang  |  A Szervezet fővezére

+ Amit szeret  |  Ha minden a tervei szerint halad  |  Engedelmes emberek  |  Győzelmek  |

+ Amit nem szeret  |  So Sorry  |  Wrong World  |  October Tea  |  Sparkling  |  Weeping  |  In the night  |  Random words  |

+ Eredeti karakter  |  Herbert Muller (Phi Brain)

+ Képek róla  | Galéria

♪ Téma  |  MEGALOVANIA

 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

▪ Jellem  |  Fővezérként minden pillanatban határozottnak és magabiztosnak kell lennie. Nem szabad semmiféle gyengeséget mutatnia, mert... akkor mások biztosan kihasználnák ezt. Legalábbis szerinte. Ha belül le is játszódik sokminden, akkor azt nem nagyon szokta mutatni kifelé. Nem csak azért, mert "nem szabad", hanem mert... Mert nem akar gyengének tűnni.

Olyan embernek akar látszani aki erős, hatalmas és tartani kell tőle. Igen, élvezi a hatalmat és azt, ha mások az irányítasa alatt állnak. Szereti ha minden úgy történik ahogyan ő azt megálmodta, sőt úgy az ideális, úgy kell lennie. Különben mérges lesz. És ha mérges akkor van, hogy kiabál ami senkinek sem jó. Általában nem szokta érdekelni, hogy mások hogyan oldják meg neki a problémákat, leginkább csak a végeredmény a lényeg.
 
Lehet, hogy neki elvileg ismernie kellene mindenkit, de nagyon nem így néz ki a dolog. Vannak emberek akikkel jobban elvan, de a többiek eléggé távol állnak tőle. Valahol bánja, valahol talán nem, de egy biztos, belül érzi, hogy nem szeretne egyedül maradni. Eléggé eltávolodott másoktól többféle okból is, nem könnyű számára az ismerkedés és nem is keres új ismerősöket szándékosan. Ha valakit mellé sodor az élet, akkor ad neki egy esélyt. Mások előtt azt vallja, hogy a szervezet számára munkahely és nem akar belemászni a többiek életébe, de azért mindig nyitva tartja a szemét. A problémáit többnyire saját maga oldja meg, nem szeret segítséget kérni, maximum csak akkor ha tényleg nincs más út. De akkor is úgy intézi, hogy ne tudjon róla a fél szervezet.
 
Az edzéseket egyedül szokta meg, viszont örül neki ha csatlakoznak hozzá. De ezt nem szokta hangoztatni és amúgy is elvonul ha edzeni kezd, ezért esély sincs rá, hogy bárki is csatlakozni tudna hozzá. A harcokat nem veszi komolyan ha látja, hogy az ellensége nincs olyan szinten, mint ő. Akkor csak játszik. Sőt, van, hogy csak úgy otthagyja az ellenfelet. Ha olyan a partner, akkor pedig ad neki néha egy kis előnyt. Győzni azért nem hagy szándékosan senkit maga ellen, mert... ahhoz túl nagy az egója meg a büszkesége. Viszont ha olyan ellenféllel kerül szembe aki tényleg veszélyt jelenthet rá, akkor belead mindent. Az nála erősebbekkel szemben, vagy ha úgy érzi, hogy az élete már nem sokon múlik, akkor hajlamos kissé bepánikolni és elveszteni a fejét. Azaz a nagy önbizalma és higgadtsága sem tart örökké a harcmezőn. Hiába, félti az életét, akármilyen erős is.
 
Kiélvezi, hogy irányíthat másokat és mindig próbál a "rangjához illően" viselkedni. A hölgyekkel rendszerint udvarias, bár párkeresés terén eléggé rosszul áll. Nem is nagyon érdekli a téma. Mindig annyira el volt foglalva azzal, hogy erősebb legyen, vagy a hatalmával, hogy az évek alatt ez hatással volt a kapcsolataira. Talán egy-két ember van akiről azt tudná mondani, hogy mellette állnak. Testuya az egyik ilyen ember. Az ő hatására kezdett el foglalkozni a körülötte lévő emberekkel. Legalábbis megpróbálja. Aztán nem túl határozott. Ezt a határozatlanságot pedig sokszor keménységgel és hidegséggel próbálja leplezni. Ebbe "menekül" az olyan helyzetek elől amik idegenek a számára és ezekkel szembekerülve inkább visszavonul, visszatér a jól megszokott stílushoz, még akkor is, ha tudja, ezzel nem ér el semmit, vagy csak ront a helyzeten.

▪ Erősségek  |  

▪ Gyengeségek  |  

 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

✦ Különleges képesség  |  Képes átvenni mások képességeit miután megölte őket. Az átvett képességet ez után úgy használhatja, mint az eredeti tulajdonosa és kombinálhatja is akár más megszerzett képességekkel. Nem szükséges látnia előzőleg használat közben az erőt, miután átveszi, automatikusan képes kezelni. A megszerzett képességeket nem tudja elfelejteni vagy eldobni magától. Soha senkinek nem beszélt erről, így mindenki nagy találgatásokban van, hogy mi is lehet az ő képessége. Nem is szeretné megosztani senkivel.
Eddig ismert/használt képességek:

• Tárgyak felmelegítése érintéssel  |  Legyen az bármilyen felület, képes felmelegíteni valamilyen mértékben, amíg maga az anyag bírja. Az erő használata közben ő nem szenved égési sérülést, de ha nincs használatban a képesség, akkor megtörténhet.

• Fegyver idézése  |  Akaratától függően bármilyen típusú fegyver előhívása. A fegyver alakja, mérte és a többi tulajdonága csak a fantáziájától függ. Az ilyen módon megidézett fegyvert átalakítani nem tudja, viszont többet is képes előhívni és használni egyszerre.

• Gyógyító idézése  |  Egy nőalakot idéz aki meggyógyít mindenféle sérülést addig amíg az nem halálos. A halálból már senkit nem képes visszahozni és a vérveszteségek mértékét sem tudja befolyásolni. Ha az alany menthető, akkor megmenti, ha nem lehet már érte semmit tenni, akkor ő sem tud. A mérgezések ellen is hatástalan. A gyógyításhoz fizikai érintkezés szükséges. Ha a megidézett nőt súlyos sérülés éri, akkor eltűnik és egy ideig nem lehet előhívni. Jellemvonásokkal rendelkezik, de teljesen hűséges ahhoz, aki megidézi.

• Szobrok életrekeltése  |  Az ereje mértékétől függ, hogy mekkora szobrot képes életrekelteni és irányítani. Az életrekeltett szobor viselkedése attól függ, hogy milyen parancsot kap. Magától nem cselekedik. Ha védelemre kap parancsot, akkor csak azzal foglalkozik, ha támadásra, akkor pedig csak támad. Ez az erős csak a használó akaratától függően animálja a szobrot, nem képes ilyen állapotban hagyni véglegesen.

• Fizikai képességek  |  Fiatalon rengeteget edzett és sok időt töltött különböző fegyverek használatának kiismerésével. Így mondhatni fizikailag erősebb és eléggé nagy a hozzáértése több különböző fajtájú fegyverhez. A mai napig edz és képzi magát, legtöbb esetben egyedül. Jó formában van és fizikailag ellenállónak mondható.

 

"Mi az értelme az erőnek ha nem használod? ... Ez az erősebb túléléséről szól."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

⚜ Első megjelenés  |  ...

⚜ Előtörténet  |  A szülei, Natasha és Miles mindketten vezérek voltak, ő pedig már a szervezetben született. Mindig is büszke volt rá, hogy milyen magas ranggal rendelkeztek a szülei, de emellett tudta azt is, hogy neki is legalább addig el kell jutnia. Igaz senki nem kényszerítette erre, senki nem várta el, hogy vezérré váljon, de úgy érezte, hogy meg kell tennie, el kell érnie addig. Hiszen két vezér fia, nem lehet csak egy egyszerű harcos.

A problémák viszont ott kezdődtek, hogy akármit csinált, akárhogyan edzett, sehogy nem volt képes rájönni, hogy miféle erővel rendelkezik. Nem érzett semmi különlegeset magában. Próbálkozott mindennel. Különböző fegyverekkel gyakorolt, hátha valami ilyesmihez köthető a képessége és idővel majd előjön, de nem. Testedzéssel foglalkozott, különöző sportokkal, értelmetlen harcokat provokált, de... semmi. Lassan már úgy érezte, nincs is semmiféle képessége. Ez egyre rosszabbul érintette, tekintve, hogy a szervezetben lévőknek vagy volt, vagy sikerült felfedezniük magukban valamit. Csak ő volt egyedül akinek úgyt tűnt nincs semmije. Gyengének érezte magát és a szülei hiába próbálták megnyugtatni azzal, hogy nincs vele semmi baj, ő ezt nem tudta elfogadni. Lehet, hogy azt mondják semmi baj, de ő szerette volna ha büszkék rá, így pedig... nem lehettek azok.
 
Később elvesztette őket egy bevetés miatt. Eddig sem volt nagy kapcsolata a szervetben lévőkkel, mert mindig kissé kívülálló volt, de a szülei elvesztése után már végképp nem is ismerkedett. Eléggé szerencsétlennek érezte magát, egy kudarcnak. Úgy vesztette el őket, hogy nem tudta nekik bebizonyítani, hogy igenis erős és képes valamire.
 
Egyik nap viszont bevetésre küldték egy kisebb egységgel. A harcokban megsebesített, majd megölt egy ellenséges embert és leállt átkutatni miközben a társai tovább üldözték a többieket. Miközben elszedett mindent a halottól, úgy érezte életében először, hogy megmozdul benne valami. Valami, amit eddig még nem érzett. Szinte nem is emlékszik rá akkor mit csinált, ösztönösen cselekedett és életében először használta az erejét. Igazából saját magát is meglepte ezzel, de amint rájött, hogy mit csinál, valamiért... meg is ijedt. Soha nem akart másoknak ártani azért, hogy erőre tegyen szert, főleg megölni nem akarja őket. Mivel a csapata akkor nem volt jelen, így senki nem láthatta őt, így eldöntötte, hogy a bevetések alatt fogja elszedni az ellenségei erejét. Őket így is, úgy is meg kell ölnie. Valahol nagyon boldog volt, hogy végre kiderült, képes ő is valamire, valahol pedig kissé lehangoló is volt számára, hogy mivel jár ez az erő.
 
Így kezde el sorban begyűjteni az ellenségei erejét. Először csak félve, majd egyre megszokottabb lett neki ez az egész. Végül pedig már szinte alig várta, hogy mit szedhet össze majd legközelebb. Most érezte csak igazán, hogy erős, sőt, erősebb mindenkinél. Hiszen amíg másoknak csak egy vagy két képessége volt, addig neki számtalan is lehetett. A szervezetben persze nem árulta el senkinek, hogy mit is tud. Az összeszedett képességeit pedig úgy állította be, mintha a sajátjai lennének. Időközben előjöttek, ennyi.
 
Ahogy viszont telt az idő, egyre többre vágyott. Vezér lett belőle, majd hamarosan a fővezéri címet is megpályázta és... meg is szerezte. Innentől már nem volt megállás. Akiről úgy gondolta, hogy nem keresné senki és tetszik neki a képessge, azzal végzett. Többé már gondolni sem akart arra, hogy régen mennyire gyenge és tehetetlen volt. Ennek már örökre vége, mert most már övé minden hatalom.
 

"Ez az ember tele van kérdésekkel. Kérdések amik csak újabb kérdéseket vetnek fel. Yay. Ezért is szeretem annyira."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

# Személyes vélemény  |  Clayton nem könnyű egy karakter. De nem is olyan nehéz. Olyan sokat még nem szerepelt, ahhoz képest, hogy ő a fővezér, de... igazából szeretem ezt az ismeretlenséget ami körbelengi a karakterét. Senki nem ismeri igazán, az igazi énjét, senki nem tudja mi az ereje, mik a céljai, a terve, senki nem tudja mit miért csinál. Tetszik. Aztán elvileg a tervek szerint majd szépen lassan kibontakozik minden.

Ami azt illeti, Clayton teljesen más karakternek indult, mint ami lett belőle. De ezt azt hiszem talán kicsit látszik is a játékban. Úgy értem ahogy az első időkben játszottam vele és ahogyan most. Megváltozott. Nem várt tényező volt ez, de mégis úgy érzem, hogy lehetőséget adott ez arra, hogy jobban elmélyítsem a karaktert. Ezek után született meg a múltja és találtam ki végül, hogy mi is motiválja tulajdonképpen. Szerettem volna rajta tesztelni az érzelmek nélküli diktátor karakterét, de a tervem elbukott, helyette viszont valami olyat kaptam amit szerintem, így utólag nézve, jobban megérdemel ez a karakter.

Szeretem ezt a karaktert és nem nehéz vele játszanom, nem igényel különösebb ráhangolódást. Tetszik, hogy a viselkedése és az, ami a felszín alatt van, teljesen különböző, sőt, ellentétes. Csak ő még nem képes elfogadni ezt az ellentétet. Valószínűleg fejlődni fog a karakter ha tovább játszunk, de ha jobban megnézem már fejlődött is valamennyit és a jó irányba. A tragédiája az egésznek az, hogy Clay talán túl későn jön rá arra, hogy mit is akar valójában vagy mit is kellene tennie. Vagy eddig is tudta, csak nem mert lépni? Hmhm. Ez az ember tele van kérdésekkel. Kérdések amik csak újabb kérdéseket vetnek fel. Yay. Ezért is szeretem annyira.

 

 
Bevezető

Te most Eliffe & Yui egyik privát világában jársz. Négy fórum alapú játék története, karakterei és egyéb leírásai találhatók az oldalon. Rengeteg érdekesség, képek, a játékok fejezetei várnak a kíváncsi érdeklődőkre. Egyébiránt egy aloldal ez, mely szorosan kapcsolódik a Smile ~You and Me~ c. anyaoldalhoz.
Ha érdekelnek a világaink, nézz szét! Bekapcsolódásra sajnos nincs lehetőség, az oldal privát. Mindenkinek sok szerencsét ezen a tüzijátékos éjszakán!

[A játékok feltöltése folyamatban!]

Kreatív sarok

 
A színek játéka

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe


 
Olvasóink
Indulás: 2015-10-30
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Hanabi* | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Október 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról