Hanabi* - ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát
Szikra

"Az igazi erő a kedvességben rejlik. Akik kedvesek másokkal, mindig megtalálják a helyüket az életben."
Murakami Ryu

 
A folytatásban...

M P E R I S H A B L E  ▪  N I G H T

- Melanie és Keith első együttléte majd valamikor, valahogy
- Kaiden tisztázza magában az érzéseit és lép Kiichi felé (maaajd)

Múlt: Gabe elköltözik Sorenhez, további kapcsolatépítés, stb.

---------------------------

ELYSIUM, egy különleges alakulat

- nincs terv -

---------------------------

. : :: ::: STARRY  SKY ::: :: : .

- Valamikor: Adolf és Domi közös ügyön dolgozik és egymás agyára mennek... nincsenek egy hullámhosszon

---------------------------

 ∼ Scarlet † Symphony ∽ 

- nincs folyamatban semmi

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Karakterek
Karakterek : Kurumi Furukawa

Kurumi Furukawa

  2014.03.08. 19:50


 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

+ Név  |  Kurumi Furukawa

+ Becenév  |  -

+ Kor  |  15 év

+ Család  |  Az egyetlen testvére Tetsuya Furukawa, aki jelenleg a vezére is

+ Családi állapot  |  Egyedülálló

+ Rang  |  Tetsuya Furukawa embere, mesterlövész

+ Amit szeret  |  Édesség  |  Lányos dolgok  |  Fodros, cuki ruhák  |  Aranyos dolgok és állatok  |  Nyár  |  Strandolni  |  A többi lánnyal tölteni az idejét  |  A bátyja  |

+ Amit nem szeret  |  Viharok  |  Shougo  |  A bunkók  |  Egyedül lenni este  |  Ijesztő helyek és emberek  |

+ Eredeti karakter  |  Kurumi Tokisaki (Date A Live)

+ Képek róla  | Galéria

 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

▪ Jellem  |  Kissé nagyon gyerekes, kislányos egyén. A vezérét imádja és mindig hallgat rá, mindig szeretne a hasznára válni. Azóta pedig, hogy kiderül, Tetsuya a testvére, csak nagyobb vágyat érez arra, hogy mellette legyen és segítse őt. Az ellenséggel nem sokat szokott törődni, ami parancs az parancs, ő megcsinálja. Viszont ha olyasvalaki van az ellenséges oldalon akit ismert, szeretett egyszer akkor lehet, hogy az érzelmei legyőzik a józan eszét. Sőt, valószínű. Akinek hajlandó engedelmeskedni, az egyedül a saját vezére, Tetsuya. Na meg ha úgy van, akkor a fővezér. De a többi vezérre nem szokott hallgatni, voltak is már ebből bajok.

Kurumi nagyon érzékeny lélek, képes gyorsan elérzékenyülni és még sírni is. Akár még a csatatér közepén is. Utálja ha kiabálnak vele, vagy ha megütik, legyen szó akár csak egy pofonról is. Ilyenkor megsértődik és próbál minél távolabb kerülni az illetőtől aki bántotta. Fedezékbe vonul. Ez a fedezék pedig sok esetben a bátyja. Tudja, hogy neki elsírhatja a bánatát, ő mindig meghallgatja. Ő maga nem szeret ok nélkül bántani senkit. Csak akkor szokott kiabálni ha ideges vagy fél. Esetleg ha hisztizik... Az embereket maga körül általában becézi. Így van beállítva.
 
Szeret ismerkedni, szereti ha együtt töltheti az idejét másokkal. Ha elmennek szórakozni vagy csak együtt csinálnak valami egyszerű dolgot, mondjuk sütnek, főznek. A lányos dolgokban leginkább Yamame a társa, de szeretne több közös programot a csapatával is. Megszerette a fiúkat.
 
Nagyon lányos. Plüss állatok, csicsás dolgok, cuki ruhák... ezeket mind imádja. Nem szégyenlős kislány és mindenféle rossz érzés nélkül képes ölelgeti akár idegeneket is. Akivel jóban van, annál pedig alap. Képes akár melléjük mászni este az ágyban, hogy aludjanak együtt. Olyan, mint egy hiperaktív rózsaszín cukorka akit nem lehet könnyen lelőni. Ott nyüzsög és cukiskodik.
 
Tud komoly is lenni, de ehhez már az kell, hogy a helyzet is olyan legyen amit már nem lehet félvállról venni. Lélekben kitartónak mondható, de fizikailag nem annyira. Ha pedig túl sok fájdalom éri, akkor hajlamos feladni a harcot. Fél a fájdalomtól, a baj csak az, hogy a harc általában fájdalommal jár. Ezért szereti inkább messziről támogatni a csapatot távolsági fegyverekkel.

▪ Erősségek  |  

▪ Gyengeségek  |  

 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

✦ Hallás és látás  |  Kurumi képes nagy távolságokba látni és hallani. Alapból működik az ereje, de ha rákoncentrál akkor erősebben hall bizonyos hangokat a távolból, vagy élesebben lát messze lévő dolgokat. Persze megvannak a maga határai, de még így is felülmúlja a normál embereket. Az erősebb hangok jobban hatnak rá, mint az átlagos emberekre és sokszor olyan dolgokat is meghall akaratán kívül amiket nem akart hallani.

• Fegyver használat  |  Két lőfegyvert használ. Az egyiket nagy távolságokra, a másikat a közelebbi harcokra. A képességéből adódóan nem szükséges számára távcső a távolsági fegyverére, gond nélkül képes nagy távolságokban lévő ellenfelekkel is végezni. Máshoz nem ért, még egy késsel sem tud bánni a konyhán kívül. Ami azt illeti, neki teljesen jó, hogy csak ez a két fegyvere van, több iránt nem érdeklődik.

 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

⚜ Első megjelenés  |  Tetsuya és Cassandra harcánál bukkant fel először. Drukkolt a vezérének és kiabált neki bíztatásképpen~ Csak ezzel sokra nem ment. A harc végeztével pedig ellátta Tetsuya sérüléseit. Igazából csak ennyi volt a szerepe, nem szerepelt tól sokat. Ezek után harcba indult egy kisebbe csapattal Shiroék ellen.

⚜ Előtörténet  |  Lorem

 

"Kurumit elővenni néha felér egy szellemi átmélyüléssel... Normális emberből édes, lányos óvodássá."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

# Személyes vélemény  |  Kurumi egy rózsaszín cukordarab a férfiak uralta csapatban. Olyan kívülállónak tűnik a gyerekes cukiságával, mégis úgy érzem, hogy teljesen a csapat részévé tud válni. Érdekes kettősség, de szeretem. Kurumit elővenni néha felér egy szellemi átmélyüléssel... Normális emberből édes, lányos óvodássá. xD Persze neki is vannak komolyabb oldalai, de ami dominál a személyiségében az a gyerekesség és a lányos dolgok iránti szeretet, érdeklődés. Nem nehéz vele játszanom, szeretem a kapcsolatát is a saját testvérével aki tulajdonképpen a vezére. Hakungent és Eziot is pedig már-már testvérként kezeli. Vagy csak nagyon-nagyon jó barátként. Így a csapat neki nem több, mint egy... család. Megteheti, lehet lazább, azért Tetsuya nem bánik vele úgy, mintha csak egy átlagos szervezeti tag lenne. Nahát, ezért is olyan bátor néha. Persze szótfogad a testvérének. Lényegtelen. Szeretem néha elővenni és kissé elengedi magam vele. Igazi gyerek még, ezt pedig szeretném még kihasználni, nem sok karakterrel tehetem meg.

 

 
Bevezető

Te most Eliffe & Yui egyik privát világában jársz. Négy fórum alapú játék története, karakterei és egyéb leírásai találhatók az oldalon. Rengeteg érdekesség, képek, a játékok fejezetei várnak a kíváncsi érdeklődőkre. Egyébiránt egy aloldal ez, mely szorosan kapcsolódik a Smile ~You and Me~ c. anyaoldalhoz.
Ha érdekelnek a világaink, nézz szét! Bekapcsolódásra sajnos nincs lehetőség, az oldal privát. Mindenkinek sok szerencsét ezen a tüzijátékos éjszakán!

[A játékok feltöltése folyamatban!]

Kreatív sarok

 
A színek játéka

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe


 
Olvasóink
Indulás: 2015-10-30
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Hanabi* | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Október 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról