Hanabi* - ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát
Szikra

"Az igazi erő a kedvességben rejlik. Akik kedvesek másokkal, mindig megtalálják a helyüket az életben."
Murakami Ryu

 
A folytatásban...

M P E R I S H A B L E  ▪  N I G H T

- Melanie és Keith első együttléte majd valamikor, valahogy
- Kaiden tisztázza magában az érzéseit és lép Kiichi felé (maaajd)

Múlt: Gabe elköltözik Sorenhez, további kapcsolatépítés, stb.

---------------------------

ELYSIUM, egy különleges alakulat

- nincs terv -

---------------------------

. : :: ::: STARRY  SKY ::: :: : .

- Valamikor: Adolf és Domi közös ügyön dolgozik és egymás agyára mennek... nincsenek egy hullámhosszon

---------------------------

 ∼ Scarlet † Symphony ∽ 

- nincs folyamatban semmi

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Karakterek
Karakterek : Ayato Kirishima

Ayato Kirishima

  2014.02.26. 19:27


"Nem végezhetsz velem... Örökké veled maradok. Jobban teszed ha megbékélsz ezzel. Mert a részed vagyok."

Röviden a szerepköre

Ki is ő?

Azt tudni kell Ayatoról, hogy személyiségzavaros a drága~ Ketten vannak, ő meg Azana.
Ayato többnyire házifiú szerepet tölt be. Kitakarít, főz, mos, meg a többi. Akkor is, ha senki nem kéri rá. Senkinek nem is tudna ártani, csendben kerüli a balhét és próbál észrevétlen matadni.
Azana pedig... akkor jön elő, ha Ayato nehezebb helyzetbe kerül, mondhatni életveszélybe. Erőszakos, provokatív személyiség akinek viszont a harcban veszik hasznát, ugyanis néha eléggé brutális és kíméletlen.

Még adatok, leírások

Alapok

Teljes név: Ayato/Azana Kirishima
Becenév: -
Kor: 22 év
Családi állapot: Egyedülálló
Család: -
Anime karakter: Azana (Karneval)
Nevének jelentése: ?

Különleges erő, fegyverek

Karmok  |  Hosszú, éles, hegyes karmok. Eléggé erősek és sokfajta keményebb anyagot is képesek szétszedni. Vagy legalábbis nagy kárt okozni bennük. Így az emberi hús már nem is akadály nekik. Durva és mély sebeket képes velük ejteni Azana. Hiszen csak ő használja ezt a képességet.
 
Fizikai képességek  |  Azana kitartó és nem hátrál meg. Akkor is megy neki az ellenségek ha tisztán látszik, hogy vesztésre áll. A fájdalomküszöbe az átlagnál magasabbank mondható, a kisebb sérüléseket szinte meg sem érzi, vagy csak nem kíván foglalkozni velük. Ha igazán beindul, akkor olyan, mint egy vadállat akinek nincs is más célja csak szétszedni az előtte lévő ellenséget, kerüljön bármibe. Ayato viszont hamarabb feladja és úgy tűnik a fájdalom is jobban hat rá.
 
Fegyver használat  |  Ayato nem ért a fegyverekhez. Legalábbis nem annyira amennyire kellene. Tud harcolni velük, de nem sokáig bírja. Azana inkább az, aki képes jobban használni őket. Legyen az fegyver, vagy más, Azana képes felvenni és támadni vele. Berendezési tárgy, szerszám, nehéz dolgok... Bármi, csak ölni lehessen vele. Ezen a téren nagyon kreatív tud lenni és feltalálja magát.

Első megjelenés

Éppen a konyhában tevékenykedett első megjelenésekor. Igazából szintet lépett volna, de a vezérek nem vállalta be, így... maradt a konyhán mint kisegítő. Ekkor jött Satomi akinek felkeltette az érdeklődését és bevette a csapatába. És ha már ez megtörétnt, akkor gondolta megnézi hrc közben. Ayato persze megpróbálta a lehető legjobban leírni magát Satomi előtt, de nem használt. Másnap reggel edzésre indultak.
Ayatonak meg nem ment valami jól, sikeresen bebizonyította, hogy semmi köze a harchoz. A közelből figyelő Aoi pedig megelégelte a fiú bénaságát és rátámadt. Komolyan. Éles harcot akart. Ennek hatására jelent meg Azana és folytatta a harcot. Aminek viszont hamar vége lett Satomi közbelépése miatt. Ayato később elmondta neki mi ez az egész vele meg a másik felével, a férfi pedig elhatározta, hogy nem rakja ki a fiút, inkább segít neki.

A karakter kapcsolatai

Azana /Ayato kapcsolat/Azana számára.... eléggé agresszív egyén. Meg irányíthatatlan, nem normális, erőszakos, barbár... és még sorolhatná. Ezért is nem szereti túlságosan. Lehet hülyén hangzik, de igen, nem bírja a másik felét, személyiségét, vagy bármit. Nem szereti ha előjön mert.. bármit is tesz, az tudja hogy nem jó és ennek tetejében ő is emlékszik minden percére. Aztán még ő érzi magát rosszul miatta. Fél is tőle az az igazság. Attól is tart hogy egyszer majd Azana átveszi teljesen az irányítást, vagy csak huzamosabb időre. Tudja hogy megilleti őt is a "maga ideje", de... nem akarja akkor sem. Ezért is dolgozott mindig nyugis helyen. De... ennek vége. :\

Ayato /Azana kapcsolat/: Nem bírja... egyszerűen... nem. Ayato csak idegesíti, semmi több. Az útjában van. Vagy adja át neki az irányítást, vagy szűnjön meg. Ennyi a véleménye. Ha ő vezetne akkor már réges régen előrébb lehetnének, de nem... És ha már vezetés... szeretne többet a "felszínen" lenni mert Ayato nincs egyedül, elvileg osztoznak, feleznek, szóval illene így is viselkedni. Ő csak azért nem akarja visszaadni az irányítást mikor nála van, mert Ayato sem tartja be a szabályokat. Így járt. Amúgy is, mindekinek jobb ha ő vezet. (Szerinte) Ayato csak bénázik folyamatosan és elszúrja a dolgokat, semmit nem képes megcsinálni normálisan és idegesítő.
 
Satomi Riou
Ayato kapcsolat: Ő egy olyan ember akihez közelebb kerülne meg nem is. (Persze csak barátilag) Egyrész szeretne vele barátkozni mert... valljuk be, nincs sok barátja, sőt. Lehet régebben voltak emberek akikkel ismerősi szinten voltak, de... tényleg csak ennyi. Na meg biztonságban érzi magát a férfi mellett. Megállítja Azanat ha úgy adódna. Ezért hálás is neki. Na meg hogy van türelme hozzá és foglalkozik vele, elviseli. És hogy miért nem akar hozzá közelebb kerülni? Mert... fél hogy egyszer majd a férfinak elege lesz a sok hülyeségéből meg a szerencsétlenkedéseiből aztán... elküldi vagy valami. Ami persze tény elég rosszul esne neki. Ezért próbál nem az idegeire menni és mindent megcsinálni amit kér tőle. Szeretne Ayatoként is hasznos lenni a számára. Még akkor is ha Azana miatt van még a csapatban. (Legalábbis így gondolja)
Azana kapcsolat: Satomi lehet bebizonyította neki hogy erősebb de... ettől még nem alakult ki részéről olyan sok dolog felé. Csak tudja hogy megvannak a határok és nem kellene őket túllépni mert problémák lesznek. Jó persze, tesztelgeti még ezeket a határokat... A férfi meg néha olyan fura neki. Mikor... norálisan viselkedik vele. Ellátja a sérüléseit, stb. Bár... gondolja hogy csak Ayato miatt teszi... De azért nagyon mélyen kezd kialakulni valani normális kapcsolatnak nevezhető valami a férfi felé.
 
Aoi Saruhiko
Ayato kapcsolat: Hát... A kapcsolatuk nem indult valami szépen. Aoi folyton csak bántotta és rátámadt. Balhézott vele amikor csak tudott. Ayato meg... próbálta elkerülni a bajt meg a harcot de nem mindig sikerült neki. Pedig ő tényleg nem akart semmi rosszat soha a fiúnak. Lehet, hogy gyenge és nem biztos, hogy helye van a csapatban, de ezért ne akarja már megölni... Tudja nagyon jól, nem kell mindent elmondani neki többször. Igazból nagyon megbántotta Aoi és a viselkedése akkor. De ettől függetlenül megbocsátott neki mikor látta rajta, hogy megváltozott és próbálja rendbehozni amiket elszúrt. Hozzá is jobban áll a fiú most már, így jobban megismerhetik egymást és ennek örül. De leginkább annak, hogy nem bántja többé, sőt, együtt tudnak dolgozni ha kell. Tény, ami a múltban történt azt nem lehet eltörölni és fájó pont marad, de azzal, hogy Aoi változtatott és próbál újrakezdeni mindent a kapcsolatukat illetőleg, képes arra, hogy ő is elfogadja ezt és segítsen neki ha kell. Reméli a legjobbakat.
Azana kapcsolat: Azana szemszögéből viszont kicsit más a dolog. Hiszen mindig csak akkor jött elő mikor Aoi kiprovokálta és eléggé bántotta Ayatot ahhoz, hogy ez bekövetkezhessen. Szóval valószínű, hogy támadólag lépett fel ellene és próbálta mindig megölni azért, hogy Ő ne haljon meg. Ezért eléggé sok negatív érzelmet táplál a fiú irányt. Tudja, hogy Ayatot nem csak fizikailag bántotta, de szavakkal is. Tény, nyomi szerencsétlen gyerek, de hozzá tartozik, szóval hagyja. Aoi nagy megváltozása sem hatotta meg. Nem érdekli milyen jó meg rendes lett, attól még megtörtént ami megtörtént. Ayato meg egy marha, hogy megbocsát neki. Ennyi a véleménye. Egyszer szépen neki is esett aminek Satomi vetett véget. Aznap este kiderült, hogy talán eléggé sok dologban hasonlít Aoi és Azana. A lényeg, hogy nem akarja, de normálisan kell viselkednie Aoival. Megpróbálja, de tényleg. Aztán ki tudja mi lesz belőle.

Képgalériája

 

További képek ]

Személyes vélemény

Ide most akkor két kariról kéne írnom, igaz? Huh. Igazából idővel rájöttem, hogy Ayato tudathasadása csak az én dolgomat nehezíti meg, de megpróbálok megbirkózni a feladattal. Igazából nem nehéz vele/velük írnom. Ayato a cukifiú, Azana meg... a másik véglet. Aztán arra is rájöttem, hogy illene majd valamiféle magyarázattal szolgálnom a kedves publikumnak arról, hogy ez az ember mégis hogyan jutott el eddig a pontig. Ezt majd idővel megtudjátok. Nem tudom, de Ayatoval/Azanaval aztán elérek itt mindenféle lelki mélységet és ez tetszik. Nagyon bele kell látni ebbe a karakterbe ahhoz, hogy mindig tudjam mi a helyzet, mit miért csinál/csinálnak. Sokat agyaltam már rajta pont ezért és szerintem így került hozzám közel. Két karaktert kell úgy alakítanom, hogy önmaguk legyenek, mások legyenek de mégis figyelembe kell vennem, hogy egyek, ugyan azok és hatnak egymásra. Érdekes és néha talán kicsit nehéz is. De azt hiszem hozzászoktam már annyira, hogy meg tudjam csinálni.
Az érdekesség annyi lehet, hogy először kiírtam volna a történetből, de külső tényezők miatt maradt. Szerintem nem bántuk meg megszerettem őket az idő során.

 

 
Bevezető

Te most Eliffe & Yui egyik privát világában jársz. Négy fórum alapú játék története, karakterei és egyéb leírásai találhatók az oldalon. Rengeteg érdekesség, képek, a játékok fejezetei várnak a kíváncsi érdeklődőkre. Egyébiránt egy aloldal ez, mely szorosan kapcsolódik a Smile ~You and Me~ c. anyaoldalhoz.
Ha érdekelnek a világaink, nézz szét! Bekapcsolódásra sajnos nincs lehetőség, az oldal privát. Mindenkinek sok szerencsét ezen a tüzijátékos éjszakán!

[A játékok feltöltése folyamatban!]

Kreatív sarok

 
A színek játéka

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe


 
Olvasóink
Indulás: 2015-10-30
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Hanabi* | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Október 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017


Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE