Hanabi* - ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát
Szikra

"Az igazi erő a kedvességben rejlik. Akik kedvesek másokkal, mindig megtalálják a helyüket az életben."
Murakami Ryu

 
A folytatásban...

M P E R I S H A B L E  ▪  N I G H T

- Melanie és Keith első együttléte majd valamikor, valahogy
- Kaiden tisztázza magában az érzéseit és lép Kiichi felé (maaajd)

Múlt: Gabe elköltözik Sorenhez, további kapcsolatépítés, stb.

---------------------------

ELYSIUM, egy különleges alakulat

- nincs terv -

---------------------------

. : :: ::: STARRY  SKY ::: :: : .

- Valamikor: Adolf és Domi közös ügyön dolgozik és egymás agyára mennek... nincsenek egy hullámhosszon

---------------------------

 ∼ Scarlet † Symphony ∽ 

- nincs folyamatban semmi

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Karakterek
Karakterek : Cassandra Milton

Cassandra Milton

  2014.01.17. 20:08


 

"A legveszélyesebb nő mind közül az, aki elutasítja a kardod amivel megvédenéd, mert nála van a sajátja."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

+ Név  |  Cassandra Milton

+ Becenév  |  Nincs, nem szereti ha becézik

+ Kor  |  24 év

+ Család  |  -

+ Családi állapot  |  Egyedülálló

+ Rang  |   A Szervezet egyik vezére

+ Amit szeret  |  Babrálni a növényeivel  |  A csapata  |  Főzni  |  Napozni  |  Tavasz  |  Esti olvasgatás  |  Gondoskodni másokról  |  Túrák  |  Édes illatok  |

+ Amit nem szeret  |  Bosszantó emberek  |  Nagyképűség  |  Értelmetlen veszekedések  |  Ha szórakoznak az embereivel  |  Ha becézik  |

+ Eredeti karakter  |  Cassandra Jill Warlock (Black Blood Brothers)

+ Képek róla  | Galéria

 

"A gondolkodásmódja egy királynőjé, a szíve pedig egy harcosé."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

▪ Jellem  |  Erős és határozott jellem. Az egyetlen női vezérként tartania is kell magát. Hidegnek és brutálisnak tűnhet néha, és... valóban tud olyan is lenni. De csak ha a helyzet megköveteli. Például a harcok alatt, vagy ha valakit el kelle igazítania. Őt nem szokta izgatni, rang ide vagyoda, ő lazán vitába száll a többi vezérrel és ha kell, akkor lekiabálja őket vagy leáll velük harcolni ha nem bírnak magukkal. Bár harcba csak akkor megy, ha kihívják. Tudja hol vannak a határok, ő magától soha nem generálja a feszültséget.

A csapatából megpróbálja kihozni a legtöbbet, edzi őket, tanítja ha kell, de... ez mellett félti is őket és néha úgy gondoskodik róluk, mint egy anyuka. Megvígasztalja őket ha baj van, mellettük van a nehéz időkben, segít nekik... Ha pedig ezt valaki kritizálni meri, akkor leszedi a fejét. Azokkal is keményen elszámol akik bántani merik az embereit. Velük ne szórakozzon senki.
 
Nem igazán szokott foglalkozni mások dolgaival, de van egy pont, ahol már nem állhatja és kénytelen beszólni vagy megjegyzést tenni a helyzetre. Persze a célja mindig az, hogy megszűnjön az értelmetlen vita, de szokszor csak azt éri el, hogy ő is beszólást kap. Azokkal jól kijön akik tudnak viselkedni és hajlandóak együtt dolgozni vele.
 
A harcok alatt mindig nagyon határozott és próbálja minél gyorsabban legyőzni az ellenfelét. Könnyen képes elveszteni a fejét és olyankor ha beindul... Akkor igazán brutális és kegyetlen tud lenni. Kitartó harcos aki nem adja fel olyan hamar és képes is leküzdeni az előtte lévő akadályokat. Ha már vezér, akkor jó példát kell mutatnia és meg kell védeni az embereit, társait.
 
Erős igazságérzettel rendelkezik, ehhez pedig társul a kötelességtudata. Lehet, hogy sokszor nem ért egyet a parancsokkal amit kap, de amíg úgy érzi, hogy a józan észnek megfelelnek, addig követi őket. Nem olyan fajta aki elárulja a felettesét vagy a tásait. Persze csak akkor beszélhetünk erről ha azokat az embereket szereti vagy tiszteli. De hűséges típusnak mondható a szerelemben is. Nem könnyű meghódítani, nagyon nem, de ha egyszer valakinek sikerül, akkor tiszta szívből szereti fogja. Szenvedélyesen és néha talán kicsit vadul.
 
Szabadidejében szívesen van a természetben, a közeli erdőben vagy vízpartokon. Ahol béke és nyugalom van. Sosem vonzották a zsúfolt szórakozóhelyek. Szeret kertészkedni ami a képességével nem is olyan nehéz feladat. A szállást is néha körberakja virágokkal~ Mikor éppen annyira ráér. 

▪ Erősségek  |  

▪ Gyengeségek  |  

 

"A virágok újranőnek miután eltapossák őket. Én is ilyen vagyok."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

✦ Növények irányítása  |  Cass kedve szerint játszik a növénnyekkel. Megnövesztheti őket, vagy támadhat velük. Ha nincs a könyezetében növény, nos, akkor sokat nem tud tenni. Csak a körülőtte lévő növényeket tudja irányítani. Esetleg még előfordulhat, hogy magról növeszt magának, de nem nagyon szokott magánál hordani semmiféle magot. Növényi részeket is képes befolyásolni, például egy botot vagy egy levágott virágot. Az esetek többségében egy rózsa ostrot szokott használni támadásra és indákat az ellenfél megbénítására. Ért a növényi mérgekhez, rá nincsenek hatással.

• Fegyver használat  |  A növényeit használja az esetek nagy többségében. Nagyon a fegyverekehez nem ért... Egy kard vagy egy kés még nem akadály neki, de mással nem akar foglalkozni. Cipelje az, akinek kell, neki vannak növényei, ő feltalálja magát.

 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

⚜ Első megjelenés  |  Először egy akción bukkan fel ahol Natsukit használják túszként. Megjegyzem, a társa az akcióban Aoi volt, az ellenségek pedig Gabriel, Kyoshiro, később pedig Keith is becsatlakozott. Szóval teljesen kiegyenlítetlen volt a küzdelem. Szerinte. Az akciót mellesleg szépen elszúrták aminek egyik oka a semmiből felbukkanó Keith volt. A bukás után kénytelenek voltak elmenekülni.

⚜ Előtörténet  |  Lorem

 

"Cassandra egy független és erős jellem, ez az ő erőssége a képessége mellett."

━━━━━━━━━━━  ◆  ━━━━━━━━━━━

# Személyes vélemény  |  Szeretem Cassandrát, tipikus erős, női karakter. A helyzetet pedig izgalmasabbá teszi, hogy ő az egyetlen női vezér. Na meg az egyetlen olyan vezérem, aki tényleg az. Minato nehezen nevezhető vezérnek, Clayton megint csak egy más téma. Szóval Cassel van lehetőségem arra, hogy hozzak némi normális, rendes vezéri vonalat. Bár tény, lehet kicsit túl anyáskodó a csapatával. Ezért is tetszik még, a hozzáállása a csapata tagjaihoz. Nem tagokként kezeli őket, inkább családtagként.

Ezen kívül Cassandra a legerősebb női karakterem az egész játékban. Úgy értem lelkileg, jellemileg. Persze neki is megvannak a gyenge pontjai, de élvezem, hogy nem egy síró, érzékeny, gyenge nő akinek mindenképpen kell egy férfi, hogy teljes legyen. Cassandra egy független és erős jellem, ez az ő erőssége a képessége mellett. Ettől függetlenül a Tetsuyával lévő kapcsolata, ami hol erősebb, hol gyengébb, kifejezetten tetszik.

 

 
Bevezető

Te most Eliffe & Yui egyik privát világában jársz. Négy fórum alapú játék története, karakterei és egyéb leírásai találhatók az oldalon. Rengeteg érdekesség, képek, a játékok fejezetei várnak a kíváncsi érdeklődőkre. Egyébiránt egy aloldal ez, mely szorosan kapcsolódik a Smile ~You and Me~ c. anyaoldalhoz.
Ha érdekelnek a világaink, nézz szét! Bekapcsolódásra sajnos nincs lehetőség, az oldal privát. Mindenkinek sok szerencsét ezen a tüzijátékos éjszakán!

[A játékok feltöltése folyamatban!]

Kreatív sarok

 
A színek játéka

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe


 
Olvasóink
Indulás: 2015-10-30
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Hanabi* | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Október 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról